Boka tid här
Frisörer 2018-06-21T08:43:19+00:00

Våra fantastiska frisörer

Vi följer läkemedelverkets rekommendationer om åldersgräns på 16 år för alla färgbehandlingar.
Du som vårdnadshavare ska alltid medverka på konsultationen om ditt barn vill göra en färgförändring innan sin 18- årsdag. Ansvaret på att detta följs ligger hos vårdnadshavaren.

Ewa Andersson Dicander
Ewa Andersson DicanderFrisör
Salongens ägare, har jobbat som frisör sedan 1988, utbildad som lärling på salong och innehar gesällbrev och mästarbrev.
Sabina Klodner
Sabina KlodnerFrisör
Har gått sin utbildning på Svenska Frisörskolan i Göteborg och tog sin gesäll i juni 2012. Diplomerad öronhåltagare.Sabina är nu föräldraledig.
Karin Olsson
Karin OlssonFrisör
Har gått sin utbildning på Björn Axén Academy i Stockholm och efter sin praktik på zynk gjorde hon sin gesäll våren 2011.
Ingrid Gustavsson
Ingrid GustavssonFrisör
Gick sin utbildning på Haraldsbogymnasiet och tog sin gesäll 2010 och sitt mästarbrev 2017, grattis Ingrid. Nu är Ingrid föräldraledig till våren 2019.
Karolina Westmark
Karolina WestmarkFrisör
Gick sin frisörutbildning på Haraldsbo och tog gesällen 1997. Har lång erfarenhet av yrket efter bl a 10 år i Stockholm.
Emma Ohlsjö
Emma OhlsjöFrisör
Har utbildat sig på Frisörcentrum i Falun och tog sin gesäll 2007.
Började hos oss 2018.
Lovisa Burell
Lovisa BurellFrisör
Har gått sin godkända utbildning på Kristinegymnasium i Falun och gjorde sin färdigutbildning hos oss. Tog sin gesäll i maj -18 och är nu färdig frisör.
Sofia Jedeberg
Sofia JedebergTrainee
Har gått sin utbildning på Frisörcentrum i Falun. Gör sin traineetid hos oss. Boka trainee behandling om du vill gå till Sofia.
Josefin Nord
Josefin NordFrisör
Efter att Josefin gått frisörutbildningen på Haraldsboskolan i Falun gjorde hon sin praktik hos oss och tog sin gesäll 2010.
Josefin är tjänsteledig och pluggar på heltid men jobbar i sommar.