Behandlingar & prislista

Vi på salongen arbetar med det världsledande varumärket Wella.

Wella står för kvalitét, kreativitet och inklusivitet. Wella är ett pålitligt företag som har funnits i branschen sedan 1880 och var de första färgvarumärket som tog fram en krämbaserad hårfärg.

Wella är också ett varumärke som satsar mycket på hållbarhet och miljö. Alla Wellas färgtuber är av återvunnen aluminium och 100% återvinningsbara.

Vi bjuder alltid på något gott att dricka till varje färgbehandling.

Vi värdesätter utbildning, därför är det självklart för oss att ständigt vidareutbilda oss, man blir aldrig fullärd !

  Prislistor

  Klippning

  I alla våra klippningar ingår schamponering i vår sköna massagestol med djupgående huvudmassage och styling. Vi jobbar med världsledande produkter och utbildar oss ständigt i nya tekniker och trender. Vår målsättning är att du som kund ska stå i centrum och lämna oss med ett leende på läpparna.

  Couture Color Service

  I varje behandling hos oss ingår en djupgående konsultation som fokuserar på klädsamhet, din personlighet och trender. Vi anpassar behandlingen efter hårkvalité samt efter dina dagliga hårvårdsrutiner. Du som kund hos oss får också de tips och råd du behöver för att upprätthålla din look hemma.

  Övriga behandlingar

  Här finns lite exempel på vad vi gör för andra behandlingar. Är det något du saknar här, fråga oss gärna.

  Har du hört talas om Wellaplex? Fråga gärna oss om den behandlingen….

   .

  Extra allt ! Klippning med extra mycket tid. För dig som vill skämma bort dig själv med en extra lång hårbottenmassage i vår härliga schamponeringsstol. Vill du ha en lyxig inpackning och en mer avancerad styling eller om du är ny kund och vill ha lite längre tid för en konsultation tillsammans med din frisör. Har du väldigt mycket hår är detta ett bra val. Skäm bort dig själv !

  Mrs Bond ger en fantastisk känsla, hjälper till att reparera allvarliga skador på håret orsakade av värmeverktyg och kemikalier. I kombination med en inpackning från Sebastian och 10 minuter i värme har du ett nytt hår.

  Konsultation, hårtvätt med djupgående hårbottenmassage i vår sköna schamponeringsstol. Vi avslutar med en snygg och hållbar styling.

  Pris visar inkl. fön | inkl. klippning.

  För dig som önskar trolla bort din utväxt. Vi ser dock att utväxten inte är mer än 3 cm lång.

  För dig som har mer än 3 cm utväxt eller önskar att färga hela håret. Vi jobbar med Wellas färger och de har en fantastisk glans och hållbarhet, vi tar ut en nyans efter dina önskemål och klipper en snygg form, masserar hårbotten 5 min och kroppen får sitt i vår schamponeringsstol. Stylar ditt hår och använder produkter från Sebastian, Wella eller ghd när vi avslutar med en snygg styling.

  Har du extra långt eller tjockt hår tillkommer färgtillägg.

  När du vill ha mycket effekter i håret eller slingor och en bottenfärg.

  För dig med kort hår över öronen eller om du bara villa ha slingor över benan i långt hår, givetvis ingår en nyansering också.

  När du vill ha kvar av din egen naturliga färg mellan slingorna eller behålla nacken mörk.. Det ingår alltid en nyansering i en snygg nyans som passar just DIG.

  När du vill ha mycket täta slingor i hela. Det ingår alltid en nyansering i en snygg nyans som passar just DIG.

  Helblondering är perfekt för dig som önskar ett ljusare resultat än du har i dagsläget oavsett om håret är färgat eller ofärgat. När man åstadkommit önskat ljushetsläge kan nyansval göras, kallt, varmt, beige eller pastell – möjligheterna är oändliga med en härlig nyansering som avslutning.

  Balayage betyder att man sveper över något, dvs att vi målar på fri hand över ditt hår för att få en så mjuk övergång som möjligt mellan ljust och mörkt. Jättefina resultat och för dig som inte vill färga så ofta, då man alltid har botten mörk.
  Vi sveper, nyanserar och klipper ditt hår, givetvis ingår 5 min hårbottenmassage, kroppsmassage i vår sköna schamponeringsstol och en galet snygg styling.

  Wellaplex hjälper till att bygga upp aminosyreförbindelserna i håret igen för ett starkare hår under blonderings- och färgbehandlingar. Den stärker även hårfibrerna samt mjukar upp och skyddar hårets ytskikt.Vetenskapen bakom WELLAPLEX:s stärkande behandling är Opti pH System som försäkrar dig om att håret håller sig hälsosamt genom alla steg i färgprocessen. För att fullt dra nytta av salongsbehandlingen rekommenderas användning av No3 Hair Stabilizer för hemmabruk en gång i veckan, för att hålla håret starkt mellan salongsbesöken.

  Med WELLAPLEX kan både vågade och mer subtila hårförändringar utföras med försäkran om att håret kommer att vara mer hälsosamt, flexibelt och mer hanterligt. Slutresultatet blir den färgförändring som du alltid efterfrågat och ett starkare hår.
  Låt håret bli mer friskt, mjukare och lätthanterligt med en behandling av Wellaplex.

  Ska du iväg på något kul och hinner inte fixa håret, lugn… vi stylar ditt rena, torra hår på 20 min och bjuder på något gott att dricka under tiden.

  Grått hår har aldrig varit trendigare. Silver Glow återupplivar ditt naturliga gråa hår på endast 15 minuter. Behandlingen ger glans och en fylligare känsla samt neutraliserar oönskade guldiga toner. Behandlingen är fri från skador fadar naturligt. Bokas i samband med klippning.

  En behandling för dig som vill framhäva ditt naturliga grå hår samtidigt som du suddar ut skillnaden mellan de mörkaste och ljusaste hårstråna. Den tar även bort oönskade gula toner. En skonsam, snabb färgbehandling som inte ger någon utväxt. Tvättas ur ton i ton.

  Perfekt för dig som vill göra en mindre färgförändring, vill ha en färg som kräver mindre underhåll, minimera utväxten alternativt inte är redo för en traditionell färg eller vill fylla på din nyansering efter blekning/slingor.

  Extensions

  Hår som andra drömmer om

  Det spelar ingen roll om du gör en full förlängning eller om du bara fyller ut det med ett par paket Hairtalk – resultatet är att du kan skapa fantastiska frisyrer. Oavsett om ditt eget hår är kort eller långt, tunt eller tjockt, slipper du känna dig begränsad med Hairtalk. Tack vare de skonsamma tejpfästena gäller det även för dig som har håravfallssjukdomar som alopeci.

  Fantastiskt hår för hållbar styling

  Drömmer du om glamourösa Hollywoodlockar, vågigt surfhår, strama uppsättningar eller en glansfull page? Med Hairtalks hårkvalitet håller stylingen längre, dessutom håller håret omsättning efter omsättning. Förutom förlängning eller förtjockning kan Hairtalk användas som en quickfix för att ändra färg, form och frisyr. Möjligheterna är oändliga.

  Hairtalk Extensions består endast av etiskt handlat tempelhår – vilket gör att du kan bära håret med stolthet.

  Hår av bästa kvalitet

  För att dina extensions från Hairtalk ska bibehålla sin goda kvalitet så länge som möjligt undviker vi att ytskiktsbehandla håret. Därför håller Hairtalk omsättning efter omsättning.

  Marknadens mest skonsamma isättning

  Hairtalks patenterade tejpsfästen är så skonsamma att ditt eget hår aldrig skadas av att använda Hairtalk. Tvärtom får ditt hår vila och växa ut i bättre skick än det hade gjort utan Hairtalk. Detta har vi bevisat gång på gång. Den skonsamma isättningen fungerar även i de tunnaste hår för att du, oavsett dina förutsättningar, ska slippa känna dig begränsad. 

  Lättskött och hållbart

  Vi vill att ditt hår ska se fantastiskt ut även efter att du lämnat salongen – därför ingår alltid de produkter du behöver för att underhålla ditt hår när du gör en full förlängning. Våra hårvårdsprodukter är särskilt anpassade för Hairtalk Extensions och om du endast använder dem kan vi garantera att håret håller i minst tre omsättningar.

  Enkla skötselråd för lång hållbarhet

  Med våra enkla skötselråd bevaras håret i bästa skick och vi kan garantera kvaliteten på dina Hairtalk Extensions. Du får en folder med tips och råd från din auktoriserade Hairtalkfrisör. Här är några av dem: 

  • Samla alltid håret i en fläta eller lös tofs när du ska sova och gå aldrig och lägg dig med blött hår.
  • Håll alltid i håret när du borstar i långa längder.
  • Borsta igenom håret noggrant med Hairtalkborsten innan du tvättar det.
  • Föna håret helt torrt innan du använder värmeverktyg.
  • Undvik salt, klorvatten och hårspray som lätt torkar ut extensions.