Behandlingar & prislista

Vår målsättning är att du som kund ska stå i centrum. Vi jobbar som ett team och strävar hela tiden efter att bli ännu bättre och lära oss mer. Kvalité, service och kreativitet är våra ledord.

  • Klippning
  • Couture Color Service
  • Övriga behandlingar
  • Bröllop
  • Extensions
Se prislista

Prislistor

Klippning

I alla våra klippningar ingår schamponering i vår sköna massagestol med huvudmassage och styling. Vi jobbar med världsledande produkter och utbildar oss ständigt i nya tekniker och trender. Vår målsättning är att du som kund ska stå i centrum och lämna oss med ett leende på läpparna. Kvalité, service och kreativitet är våra ledord.

Couture Color Service

Vi använder oss av Koleston Perfect och Illumina Color från Wella. Båda är färger som ger håret en underbar känsla och en fantastisk glans och lyster. Vi älskar att arbeta med vår kunskap och kreativitet för att få fram en exklusiv individuell färg för dig. Alla våra priser är frånpriser, fråga oss gärna om maxpriset.

Övriga behandlingar

Här finns lite exempel på vad vi gör för andra behandlingar. Är det något du saknar här, fråga oss gärna.

Har du hört talas om Wellaplex? Fråga gärna oss om den behandlingen….

 .

Klippning med extra mycket tid. För dig som vill skämma bort dig själv med en extra lång hårbottenmassage, inpackning och en mer avancerad styling eller om du är ny kund och vill ha lite längre tid för en konsultation tillsammans med din frisör. Har du väldigt mycket hår är detta ett bra val.

Mrs Bond ger en fantastisk känsla, hjälper till att reparera allvarliga skador på håret orsakade av värmeverktyg och kemikalier. I kombination med en inpackning från Sebastian och 10 minuter i värme har du ett nytt hår.

Pris visar inkl. fön | inkl. klippning.

Färg i enbart utväxten, MAX 2 cm utväxt.

När du vill ha enfantastisk enhetlig färg i hela håret.

När du vill ha mycket effekter i håret eller slingor och en bottenfärg.

För dig med kort hår över öronen, givetvis ingår en nyansering också.

När du vill ha kvar av din egen naturliga färg mellan slingorna eller behålla nacken mörk.. Det ingår alltid en nyansering i en snygg nyans som passar just DIG.

När du vill ha mycket täta slingor i hela. Det ingår alltid en nyansering i en snygg nyans som passar just DIG.

Blekning av allt hår och en nyansering efteråt.

Supermodern färgteknik just nu,  olika sätt att få en trendig färg med ljusare i topparna och mörkare känsla i botten.

Pris visar inkl. fön | inkl. klippning.

Wellaplex hjälper till att bygga upp aminosyreförbindelserna i håret igen för ett starkare hår under blonderings- och färgbehandlingar. Den stärker även hårfibrerna samt mjukar upp och skyddar hårets ytskikt.Vetenskapen bakom WELLAPLEX:s stärkande behandling är Opti pH System som försäkrar dig om att håret håller sig hälsosamt genom alla steg i färgprocessen. För att fullt dra nytta av salongsbehandlingen rekommenderas användning av No3 Hair Stabilizer för hemmabruk en gång i veckan, för att hålla håret starkt mellan salongsbesöken.

Med WELLAPLEX kan både vågade och mer subtila hårförändringar utföras med försäkran om att håret kommer att vara mer hälsosamt, flexibelt och mer hanterligt. Slutresultatet blir den färgförändring som du alltid efterfrågat och ett starkare hår.
Låt håret bli mer friskt, mjukare och lätthanterligt med en behandling av Wellaplex.

Ska du iväg på något kul och hinner inte fixa håret, lugn… vi stylar ditt rena, torra hår på 20 min och bjuder på något gott att dricka under tiden.

En utslätande behandling för dig som tycker om dina lockar men önskar mer kontroll över dem och mindre frissighet. (Vi hjälper dig att konsultera denna tjänst).

Uppgradera din behandling till Fullservice (köp till schampo & balsam utvalt av din frisör till reducerat pris). Skriv -Fullservice vid notering eller säg till vid ditt besök.

Om du drömmer om att ha ett rakt hår direkt när du går ur duschen så är detta behandlingen för dig. En rak permanent som lämnar håret slätt, blankt och rakt varje dag tills det växer ut. (Vi hjälper dig att konsultera denna tjänst).

Uppgradera din behandling till Fullservice (köp till schampo & balsam utvalt av din frisör till reducerat pris). Skriv -Fullservice vid notering eller säg till vid ditt besök.

Bröllop

Att göra brudar är en extra krydda i frisörlivet, att få äran att vara med på denna stora dag är fantastiskt!
Ditt första möte med oss består i en noggrann konsultation, där Du och Din frisör gemensamt går igenom Dina önskemål och funderingar om den stora dagen. Det här gör vi gärna et  par  veckor före bröllopet. Vi erbjuder oss även att hjälpa till med tärnor och näbbar.
På bröllopsdagen gör vi Din frisyr så som vi tidigare kommit överens om. Frisyren tar vanligen mellan en och två timmar.
Vi hjälper dig även med hela påklädningen så att det bara är att åka till kyrkan…

För Dig som har ett kortare hår som eller ett hår som inte ska sättas upp. Det ingår även en gåva till Dig.
2225 kr

För dig med längre hår som vill ha det uppsatt, om ditt eget hår inte räcker till eller om du bara vill fylla ut ditt, kan du hyra löshår. Även här ingår en gåva till Dig. 2999 kr

Vid bokning av bruduppsättning betalas en handpenning på 500 kr (ej återbetalningsbar) Sedan är datumet garanterat Ditt. 

Söndag & helgdag från 1000 kr extra. Vi förbehåller oss rätten till ev prisändringar. Ej avbokad tid debiteras med 75% av behandlingspriset. Avbokning senast 23 timmar före bokad tid.

Samarbeten:

Vi kan varmt rekommendera Wanbo herrgård för ditt bröllop,en underbar miljö där det finns bröllopspaket i olika prisklasser.

Kläder till brudparet, tärnor, bestman och resten av sällskapet hittar ni hos fantastiska Alexandras brud & bal.

Letar du efter en fotograf till ditt bröllop kolla in härliga afryxellphoto eller Karin M Persson fotograf.

Blommor kan man inte vara utan vid bröllop, vi samarbetar med bästa Fridhems blommor i Smedjebacken.

Extensions

Hår som andra drömmer om

Det spelar ingen roll om du gör en full förlängning eller om du bara fyller ut det med ett par paket Hairtalk – resultatet är att du kan skapa fantastiska frisyrer. Oavsett om ditt eget hår är kort eller långt, tunt eller tjockt, slipper du känna dig begränsad med Hairtalk. Tack vare de skonsamma tejpfästena gäller det även för dig som har håravfallssjukdomar som alopeci.

Fantastiskt hår för hållbar styling

Drömmer du om glamourösa Hollywoodlockar, vågigt surfhår, strama uppsättningar eller en glansfull page? Med Hairtalks hårkvalitet håller stylingen längre, dessutom håller håret omsättning efter omsättning. Förutom förlängning eller förtjockning kan Hairtalk användas som en quickfix för att ändra färg, form och frisyr. Möjligheterna är oändliga.

Hairtalk Extensions består endast av etiskt handlat tempelhår – vilket gör att du kan bära håret med stolthet.

Hår av bästa kvalitet

För att dina extensions från Hairtalk ska bibehålla sin goda kvalitet så länge som möjligt undviker vi att ytskiktsbehandla håret. Därför håller Hairtalk omsättning efter omsättning.

Marknadens mest skonsamma isättning

Hairtalks patenterade tejpsfästen är så skonsamma att ditt eget hår aldrig skadas av att använda Hairtalk. Tvärtom får ditt hår vila och växa ut i bättre skick än det hade gjort utan Hairtalk. Detta har vi bevisat gång på gång. Den skonsamma isättningen fungerar även i de tunnaste hår för att du, oavsett dina förutsättningar, ska slippa känna dig begränsad. 

Lättskött och hållbart

Vi vill att ditt hår ska se fantastiskt ut även efter att du lämnat salongen – därför ingår alltid de produkter du behöver för att underhålla ditt hår när du gör en full förlängning. Våra hårvårdsprodukter är särskilt anpassade för Hairtalk Extensions och om du endast använder dem kan vi garantera att håret håller i minst tre omsättningar.

Enkla skötselråd för lång hållbarhet

Med våra enkla skötselråd bevaras håret i bästa skick och vi kan garantera kvaliteten på dina Hairtalk Extensions. Du får en folder med tips och råd från din auktoriserade Hairtalkfrisör. Här är några av dem: 

  • Samla alltid håret i en fläta eller lös tofs när du ska sova och gå aldrig och lägg dig med blött hår.
  • Håll alltid i håret när du borstar i långa längder.
  • Borsta igenom håret noggrant med Hairtalkborsten innan du tvättar det.
  • Föna håret helt torrt innan du använder värmeverktyg.
  • Undvik salt, klorvatten och hårspray som lätt torkar ut extensions.